Az Azahriah-koncert előtt néhány órával megjelentek a hamis jegyet árusítók és a trollok is

Megosztás

Ezen a héten gyakorlatilag mást sem lehetett olvasni a miskolci helyi csoportokban, minthogy valaki egy, netán több felszabaduló jegyet szeretne szerezni a péntek esti Azahriah-koncertre. De ahogyan az már lenni szokott, az utolsó napokban tömegesen megjelentek az ügyeskedők is, hamis jegyekkel.

boon.hu-t egy olvasó kereste meg azzal kapcsolatban, hogy a péntek esti AzahriahDzsúdló koncertre spekulánsok kezdtek fiktív jegyekkel pénzt kicsalni a gyanútlan koncertre érkezőktől. Különböző E-Ticketet kezdet el árusítani, amelyek valószínűsíthetően másolatok, így előfordulhat, hogy a koncertre érkező a helyszínre érkezve szembesül azzal, hogy nem érvényes a jegye. Az üggyel kapcsolatban megkeresték a Miskolci Kulturális Központ Nonprofit Kft.-t, akik azt mondták portálunknak, hogy ők a saját maguk által árusított jegyekért tudnak felelősséget vállalni.

Egy jegy egyszeri belépésre jogosít, azaz egy vonalkód egyszer érvényes” – írják.

Hozzátették: semmilyen körülmények között ne engedjék a vendégek, hogy illetéktelen személy másolatot készítsen az E-Ticketről. Mivel a vonalkódolvasó rendszerek nem látnak különbséget másolt és eredeti vonalkód között, ezért mindig az első lehúzott E-Ticketet fogadják el eredeti jegynek. Minden további, azonos vonalkóddal rendelkező E-Ticket másolatnak, azaz érvénytelen jegynek minősül. A helyszínen ezzel kapcsolatos reklamációt nem tudunk elfogadni – húzták alá.

Volt, aki kicsit átváltoztatott szöveggel jelent meg a helyi csoportokban, a többség pedig rácsapott a lehetőségre anélkül, hogy elolvasták volna a troll bejegyzését tüzetesen. “Eladó 2db Azahriah az esti jegy koncertre.” Erre többen is rácsaptak, mert nem olvasták el megfelelően a bejegyzést és személyes üzenetet írtak a poénkodó férfinek. Várható volt.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek